En Patufet, del Centre de Titelles de Lleida, és l’espectacle encarregat d’obrir la programació del 22è Joc al Ninot, un cicle de titelles destinat al públic infantil i familiar. El cicle Joc al Ninot es proposa apropar el teatre de titelles als més menuts, tot oferint-los espectacles de qualitat, que els permetin gaudir i compartir una experiència cultural intergeneracional, amb cinc matinals de diumenges, al llarg de dos mesos, amb doble horari d’actuacions plenes d’històries, d’aventures i cançons on els titelles són sempre els protagonistes.

Al llarg d’aquests 22 anys el Cicle ha programat un total de 131 espectacles, amb la presència de 61 companyies participants i amb de 222 sessions realitzades, que han acollit un total aproximat de 44.500 espectadors.


A més a més, aquest any el Joc al Ninot es torna a obrir al territori gràcies a la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida. L’espectacle que girarà pel territori serà El somni de l’Espantaocells. Concretament serà a Alpicat el 10 de febrer (18h – Sala La Unió) i a Aitona el 17 de febrer (18h – Centre Poliesportiu d’Aitona).

El Joc al Ninot de 2018 preveu repetir l’èxit de l’any passat, acollint uns 2.500 espectadors al llarg de tot el cicle.

Organitza: El Centre de Titelles de Lleida
Col·labora: Institut d’Estudis Ilerdencs i CaixaFòrum Lleida.
Espai, horaris i preus de les actuacions: A CaixaForum Lleida, situat a l’avinguda de Blondel, 3.
Totes les actuacions seran a les 11 h i a les 12.30 h.
Els preus de tots els espectacles són de 7 € a platea i 5 € a, i les entrades es poden adquirir al Centre de Titelles, reservant-les al 973 27 02 49, a centre@titelleslleida.com o al mateix Centre de Titelles de dilluns a divendres de 9 a 15 h. També es poden adquirir el mateix dia de les actuacions de 10 h a 13 h al CaixaForum.


14 de GENER a les 11 h i 12.30 h
Companyia: Centre de Titelles de Lleida
Espectacle: En Patufet
Durada: 40 min

És la història de les trifulgues d’un infant, menut, coratjós i despert que experimenta el desig de  valdre’s per ell mateix i de fer-se gran.

Més informació: www.titelleslleida.com