(Foto companyia)

L’espectacle L’ombra de Pinotxo de Néstor Navarro, de la cia. La Puntual, tancarà aquest diumenge 12 de febrer el cicle Joc al Ninot del 2023.

Aquesta companyia barcelonina resident de La Puntual i fundada el 2005 per Eugenio Navarro, titellaire des de fa més de 45 anys, viatja fins a Lleida per presentar aquest espectacle familiar que combina titelles, marionetes i ombres xineses en un mateix escenari.

Foto companyia

Es tracta de la representació del clàssic “Les Aventures de Pinotxo”, però narrat directament per el personatge principal. Ambientada a començaments del XX, en Pinotxo, que va néixer de la ploma de Carlo Collodi al 1883, ja és un home que volta els 30 anys.

En l’ambient de la 2ª Revolució Industrial, època de grans invents com la bombeta elèctrica o el gramòfon, el protagonista ens explica el seu conte tal i com ell el recorda. La delicadesa de les ombres està recolzada per un llenguatge “titellesc”, directe i divertit, pensat per emocionar a tothom, petits i grans.

Foto companyia

Aquest espectacle coproduït amb el Festival Mini-Grec el 2014, ha estat present en alguns del Festivals internacionals més prestigiosos i també en alguns les més reconeguts del país.

Foto companyia

Espai, horaris i preus de les actuacions: Al CaixaForum Lleida, situat a l’avinguda de Blondel, 3. Totes les actuacions seran a les 11 h i a les 12.30 h.

Els preus de tots els espectacles són de 8 € a platea i 6 € a l’amfiteatre, i les entrades es poden adquirir a través del web www.titelleslleida.com. També es poden adquirir el mateix dia de les actuacions de 10 h a 13 h al CaixaForum.