Pirata

Pirata de Pere Bigas. Foto Jesús Atienza.

Avui, 21 de març de 2012, a les 12h del migdia presentem al Poble Espanyol, dins del marc del Festival TOT, el nostre projecte de triple revista. Presentació pública adreçada a la premsa, als titellaires i a tots els interessats en el món de les marionetes. Encara no fa un mes que hem sortit a la palestra pública, i podem dir que Putxinel·li i les seves dues germanes Titeresante i Puppetring han tingut una bona rebuda. Uns dies de rodatge indispensables per conèixer els ritmes i els reptes d’una revista d’aquesta mena mentre el nostre equip informàtic, capitanejat per Ivan Fernández, segueix encara treballant en els últims detalls.

Avui, però, volem dirigir-nos al nostre públic, als titellaires amics i als desconeguts que ens han començat a seguir, així com a totes les persones interessades en aquesta temàtica, per enviar-vos un missatge clar i nítid, també triple com totes les coses bones d’aquest món:

Associa’t, participa, impulsa!

Necessitem que ens ajudeu en la nostra feina de mantenir viva una activitat que demana molta energia i moltes hores, i un bon nombre de col·laboradors. I la millor manera de participar en aquests moments inicials és associar-se al nostre projecte, pagant una quota que hem posat molt assequible durant aquests primers mesos per animar tothom, i que dóna a l’associat una sèrie de serveis i avantatges: 35,4 euros (IVA inclòs), fins el 15 de maig. Després, el cost serà de 57,82 (IVA inclòs) a l’any.

El sentit i els avantatges de fer-se Membre Associat de Puppetring els trobareu clicant a aquesta pàgina. I el com fer-se soci, ho trobareu pitjant aquí. Per als que viuen fora d’Espanya, s’habilitarà en breu un sistema de pagament a través de Paypal i de targeta de crèdit.

Companyies, titellaires, teatres, festivals, museus, centres de titelles, companyies amateurs, espectadors, particulars i estudiosos esteu convidats a esdevenir socis d’aquest Puppet Ring que busca connectar el local amb el global i dignificar una disciplina que és més que un art, donat el creuament de llenguatges que avui la defineix.

 

Entenem que el principi d’Intel·ligència Cooperativa (un concepte que ens agrada esgrimir com alternativa a les maneres velles d’actuar) és perfectament aplicable en el nostre cas a partir dels següents punts:

– trencar les barreres culturals, lingüístiques i religioses i, a la vegada, defendre com bens indiscutibles les diferents tradicions i les especificitats culturals
– impulsar una competitivitat inclusiva (en comptes de la negativa i exclusiva)
– potenciar una professionalització oberta i dinàmica
– animar envers una creativitat expansiva, cooperativa i sense complexes
– establir relacions i intercanvis entre iguals
– seguir una política de continguts oberta, generosa, variada, imaginativa i intel·ligent.

Aquests són els principis que volem compartir i desenvolupar des de Puppetring. Uns principis als quals us convidem a participar, a associar-se i a empènyer.