Com ja va succeir l’any passat a La Puntual, el mes d’abril està consagrat a La Llegenda de Sant Jordi. Tot és a punt per tant perquè cada dia de funció el Drac intenti cruspir-se a la Princesa. Sant Jordi, el cavaller més valent de la contrada, cal que s’afanyi si vol arribar a temps per poder-la salvar. I en Rinaldo ja està preparat per explicar-nos la seva particular i divertida versió de “Sant Jordi, la Princesa i el Drac”, un clàssic de La Fanfarra que Eugenio Navarro ha adaptat en una versió nova i fresquíssima plena d’emocions, de sorpreses, d’humor i d’acció a l’escenari. I, atenció, el dia 23 d’abril a les 18h hi haurà una funció especial per tal que els espectadors puguin gaudir d’una diada de Sant Jordi en família.

La Llegenda de Sant Jordi

Val la pena veure aquesta nova versió del Sant Jordi en la que Eugenio Navarro treu el seu vell amic -i alter ego-, el conegut Rinaldo –que té l’honorable títol de ser el titella resident a La Puntual-, el qual fa un viatge en el temps per explicar-nos com Sant Jordi va salvar la princesa del seu destí: ser cruspida per un drac gegant.

La Llegenda de Sant Jordi

Veure aquí l’article publicat l’any passat a Putxinel·li sobre aquest suculent espectacle. Per a més informació sobre els horaris, vegeu la pàgina de La Puntual.