Activitat frenètica del Centre de Titelles de Lleida: a més a més d’organitzar la Fira de Titelles el maig,  durant la temporada 2013/2014 estarà present a Barcelona i rodalies, amb quatre espectacles diferents i desenvolupant quatre campanyes teatrals en diversos Teatres de la ciutat. La primera de les campanyes serà a Terrassa (Barcelona) amb l’espectacle “El petit Elefant”, organitzada per Pedagogia de l’Espectacle durant la primera quinzena de novembre i que acollirà un total d’11 actuacions. Estrenat el maig del 2010, és un espectacle idoni per a parlar de valors com la curiositat i l’afany de descoberta, les diferències, els sentiments, les alegries i els temors.

El Petit Elefant
Imatge de El Petit Elefant.

Seguidament, i per quinzè any consecutiu, el Centre de Titelles farà campanya escolar a Barcelona amb “En Jan titella”. Aquest cicle que compta cada any amb un gran èxit de públic, inclou 21 actuacions des del 24 de novembre i fins al 2 de desembre i, com en altres temporades, també oferirà actuacions obertes al públic en general els caps de setmana. L’espectacle, dissenyat i dirigit per Joan-Andreu Vallvé, director artístic del Centre de Titelles, està adreçat als menuts a partir de 3 anys, i ens proposa una descoberta del món del so i de la música a partir d’un senzill fil argumental adequat als infants d’aquesta edat, bastit amb cançons i amb la interpretació de la música en viu.

Jan i Grill
Imatge de En Jan Titella.

El següent espectacle que recaurà a Barcelona serà “Xim”, la darrera producció del Centre de Titelles estrenat el desembre de 2012. Ja ha estat present en altres campanyes i Festivals, i aquest cop es representarà durant tots els caps de setmana de febrer i en jornades laborables per a escolars al Teatre Tantarantana, amb un total de 14 actuacions més aquelles que encara puguin sorgir doncs segueix oberta la possibilitat de reserva. Tanmateix al mes de febrer i en campanya escolar organitzada pel Teatre Zona Nord, estarà a les Cotxeres Borrell duent a terme un total de 5 actuacions.

Xim
Imatge de Xim.

Amb el mateix espectacle “Xim”, l’Associació Cultural Granollers, organitza durant els mesos de març i maig, una campanya escolar amb un total de 13 actuacions previstes de moment, a Granollers ciutat i als pobles del voltant.

Durant el mateix mes de febrer l’espectacle “Gulliver al país de Lil·liput”, s’instal·larà al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona i oferirà sessions escolars i sessions obertes al públic en general els caps de setmana. De moment seran un total de 15 representacions, tot i que no estan del tot tancades les sessions i segurament en sortiran més.

Gulliver
Imatge de Gulliver.

Per a més informació de tota aquest activitat adreceu-vos al Centre de Titelles de Lleida: tel 973 27 02 49 o centre@titelleslleida.com.