És important insistir en la presència d’aquesta gran artista que és Inés Pasic a la Puntual de Barcelona, del 28 de juny al 1 de juliol. Val la pena perquè poques vegades tenim l’ocasió de veure a una artista immensa dels titelles d’aquesta categoria, una de les ‘grans’ que han marcat època i escola.


Va ser als anys 80 quan la croata Inés Pasic, pianista de formació, es va ajuntar amb el mim peruà Hugo Suárez, per constituir plegats la companyia Hugo e Inés. El seu treball, basat en l’utilització del gest i de parts del cos per inventar-se personatges i donar-los vida, va ser admirat a tot el món i ha creat un llenguatge nou i una manera de fer titelles que molts altres artistes han desenvolupat després envers altres direccions.


Des de fa uns anys, Inés i Hugo treballen per separat, amb espectacles que saben combinar la humilitat del cos i del gest amb el més refinat dels virtuosismes manipuladors.

Inés Pasic reuneix en el seu espectacle tots aquests elements esmentats que ella eleva a altes dosis d’emotivitat interpretativa. Una ocasió única de veure una de les més grans artistes titellaires actuals en la distància curta que ofereix La Puntual, a un pam de nas de l’escenari.

Del 28 de juny al 1 de juliol (veure horaris aquí)

Obligatori per a qualsevol titellaire i amant del gènere.