La companyia catalana Zero en Conducta que, amb el seu espectacle Eh man Hé – La mecánica del alma”, va inaugurar fa pocs dies la 30a Fira de Titelles de Lleida amb un èxit rotund, inaugurarà aquest dimarts 14 de maig el Festival Titirimundi de Segovia, al teatre Juan Bravo.

La companyia va triomfar a Lleida com ho demostren els tres premis rebuts: Premi Drac d’Or del Jurat Internacional, Premi Drac d’Or del Jurat Juvenil i premi Drac d’Or a la millor interpretació del Jurat de la Fira. Un espectacle, Eh man Hé – La mecánica del alma, coproduït amb Fira de Titelles de Lleida i que, tan sols una setmana després de passar per Lleida, ja té l’agenda plena per actuar en Festivals i Fires tan nacionals com internacionals.

El Titirimundi, un dels festivals més importants de la Penínusla Ibèrica dura del dimarts 14 fins al diumenge 19 de maig. Vegeu tota la informació sobre el seu programa clicant aquí.