(Marioneta de Di Filippo Marionette)

La Fira de Titelles de Lleida anuncia una actuació escolar, dins el marc del projecte Anem al Carrer impulsat per la Plataforma Arts de Carrer, de la que n’és membre. Durant aquest primer trimestre del curs 2022/23, s’està duent a terme una prova pilot en la que es pretén que, de cara a l’any que ve, esdevingui un circuit consolidat. 

Trailer_Di_Filippo_Marionette_ from remo di filippo on Vimeo.

A través d’aquest projecte cada Fira o Festival associat, oferirà la possibilitat de programar un espectacle de carrer en un Centre Educatiu de la seva localitat per tal de reivindicar el teatre de carrer i el carrer com a espai escènic vàlid per dur a terme actuacions d’arts escèniques.

Per exemple, el 14 de novembre la Fira de Titelles de Lleida ha programat a l’Escola Enric Farreny de la Bordeta, a Barcelona, l’espectacle Penjant d’un fil de la companyia italiana Di Filippo Marionette. Un espectacle que va formar part de la programació de la 29a Fira de Titelles de Lleida 2018 i que podran gaudir els alumnes d’aquesta escola. L’espectacle està en plena gira per Catalunya i dissabte 26 de novembre de 2022 es podrà veure a Lleida en doble sessió al carrer Sant Antoni davant de la Capella de la Sang i el diumenge 27 de novembre a Llardecans.

La companyia ha estat guardonada amb nombrosos premis amb aquesta producció, com per exemple a països com Portugal, Rússia, Alemanya o Itàlia, al seu pas per més dels 25 països on ha actuat.