(Parc d’Atraccions del Tibidabo)

Ha començat aquest cap de setmana 14 i 15 de setembre de 2019, la 9na Mostra de Titelles del Tibidabo que es celebra cada any, sota la coordinació artística del Marionetàrium Herta Frankel, companyia resident del famós Parc d’Atraccions de Barcelona.

Autòmata del Tibidabo.

Una Mostra que se suma a l’oferta titellaire del Tibidabo, un lloc entranyable de Barcelona que precisament es caracteritza per acollir atraccions i entreteniments que tenen a veure amb la imaginació i la figuració humana, com és el seu fantàstic Museu d’Autòmates, el magnífic Castell Encantat ple de sorpreses, el Laberint de Miralls, o el mateix Marionetàrium Herta Frankel, que permet donar vida a quest fonamental patrimoni titellaire barceloní que representa el fons de les marionetes d’Herta Frankel.

Marionetes de la Companyia Herta Frankel.

La Mostra de Titelles ha programat 9 espectacles i tres companyies, distribuïts de la següent manera:

14 i 15 de setembre: Pipa, el titella meravella (companyia Nestor Navarro).

En Pipa no vol una vida tranquil·la i afable, vol jugar, divertir-se, enamorar-se, viure la vida… Però es trobarà amb un món ple de personatges sorprenents: el senyoret Tòfol i el seu pal selfie, la senyoreta Nina i el seu gelat, el banquer i la seva màquina, i fins i tot amb un cocodril i les seves bombolles. Una esbojarrada, sovint surrealista i tendra comèdia de titelles.

Titelles de Néstor Navarro.

És una comèdia per a tots els públics basada en la tradició dels titelles de guant, on els seus personatges et faran vibrar amb temes clàssics i universals com l’amor, la lluita i l’amistat.

–  21, 22, 23 i 24 de setembre: taller de titelles De l’ou al titella (companyia Marionetes Herta Frankel).

De l’ou al titella és un esdeveniment participatiu i simbòlic. Cada participant, a partir d’un ou de porexpan crearà un titella.

Taller de l’Ou al Titella.

Un exercici dissenyat, organitzat i assistit pels membres de la Companyia Marionetes Herta Frankel, dirigit i protagonitzat, en principi, per a nens d’edats compreses entre els sis i els dotze anys.

Els pares o acompanyants poden esperar asseguts a la sala. Els titelles amb la seva autoria i nombre es poden exposar a l’entrada de la sala i poden passar a recollir-los més tard.

28 i 29 de setembre: Mons paral·lels (companyia Núria Mestres)

Aquest espectacle barreja quatre esquetxos protagonitzats per diferents personatges: la Violeta, la Pepa, en Bunraku i la Quimeta.

Marioneta de Núria Mestres.

Tots manipulats amb diferents tècniques, aquesta obra, presentada per la titella Quimeta, et sorprendrà amb trucs de màgia, molta imaginació i sobretot molt d’humor.

A més, coneixeràs el pallasso més petit del món i el podràs ajudar a passar per la corda fluixa!

Horaris: Horaris: 12:00, 13:00, 15:00, 16:00 i 17:00