Cartel TOT FestivalEl TOT Festival de Titelles i de Teatre d’Objectes, que organitza el Poble Espanyol de Barcelona, es farà del 16 al 25 de març. El programa està ple d’espectacles, hi ha un curs internacional de “comèdia física” a càrrec de Hilary Chaplain i s’organitzaran diverses trobades professionals. També se celebrarà el Dia Internacional del Titella amb la presència de Joan Baixas, que llegirà el text que ha escrit per a aquesta solemne ocasió.

Ja informarem més endavant amb més detall del programa. De moment, volem anunciar que hi haurà grups de Polònia (The Pole, del Bialostocki Teatr Lalek), d’Itàlia (Va’ dove ti porta il piede, del Teatre dei piedi), dels Estats Units (A life in her day, de Hilary Chaplain), d’Andalusia (El traje del emperador, de Siesta teatre), de Madrid (Ulular, Tyl Tyl teatre) i de Catalunya (amb els espectacles Jardín umbrío, de Pep Gómez i Andrea Lorenzetti; Les coses de la vida, de Trastam teatre; Marieta, de la Cia. la Visual; Monstres, de Zipit Company i The Puppet Lab, de Catalunya / Escòcia, i encara molts més espectacles en el conjunt anomenat Total Experience i en l’apartat de carrer).

També cal avançar que, a més de les diverses taules rodones sobre temes titellaires per a professionals, el dimecres 21 de març, a les 12h, es farà la presentació pública precisament de Titeresante i del conjunt dels tres portals de Puppetring. Continuarem informant. Més info del festival, aquí.