El divendres 16 de novembre, el col·lectiu S.O.S.Titelles presentarà a l’escenari de la Casa-Taller de Marionetes de Pepe Otal, al carrer Guàrdia, nº 11 de Barcelona, el seu projecte de viatge a les Amèriques batejat amb el nom de Laboratorio TiTiRinante. Acabada la presentació, els assistents podran veure el seu espectacle Cabaret Ambulante a càrrec dels quatre membres de la companyia.

Sos-Titelles

Carlos López, Cristina Robledillo, Marita López i Roberto Alonso son les persones que hi ha darrera les sigles de S.O.S.Titelles i mouen els fils de les seves marionetes. També són les forces vives de la Casa-Taller de Pepe Otal que des de fa ja uns quants anys estan al capdamunt del col·lectiu que gestiona aquest espai singular de Barcelona. L’anhel titellaire de viatges i d’aventures que habita en la que fou la casa i el taller de l’anyorat Pepe Otal fa temps que circula per les seves venes i explica que hagin sentit de sobte la necessitat de fer les maletes, replegar els titelles, algunes eines i l’experiència dels anys per creuar l’Oceà i ermbarcar-se en l’aventura de fer les Amèriques.

sos-Titelles

Foto de Jesús Atienza

El divendres 16 sabrem els detalls del seu pla de treball i de viatge. Un projecte que des de Putxinel·li seguirem amb atenció, oferint la finestra de la nostra revista a les seves notícies i experiències.