El Teatre Lluerna de València presenta aquest mes de març una intensa programació de titelles i d’altres gèneres teatrals, amb la presència d’importants companyies com són les de Edu Borja. que presenta diversos espectacles, la Cia.Txetxe Folch, la de Vicent Cortés, la de Dani Miquel, o la del mateix Teatre Lluerna, que presentarà la seva coneguda ‘Caputxeta, més enllà del bosc’.

Edu Borja
Marioneta de Edu Borja.

Apuntem a continuació el programa de la sala de València durant el mes de març:

Divendres 6 – 20h. “ LA MORTIS ” Cia. Txetxe Folch

SINOPSI: Espectacle personal, clown esperpèntic, poètic, divertit i compromès.
Benvingut i gràcies per entrar a descobrir el moment d’ultratomba on es troba el nostre personatge. Ni tan sols ella coneix “l’estat” real de la seua… vida.
Tan sols sap que per fi, tots estan allí per ella, i açò és una gran festa. No importa si és nadal, setmana santa, el seu aniversari o… una vetla.
Amb la participació del públic, la nostra pallassa, “La mortis” va descobrint que en realitat on està, no és una festa d’aniversari, sinó que és la seua pròpia vetla.
Parlar de la mort, sempre ha sigut un tema tabú. Tractar el tema davant el públic, a més de forma positiva i còmica, es converteix en un viatge artístic-emocional.
Et preguntes com és la vida després de la mort?, no tindràs la resposta, però riurem fins i tot després d’haver passat per la Mortis.

PÚBLIC DESTINATARI: Públic Adult, no recomanat a menors de 16 anys.
LLENGUA: Valencià i castellà.

Dissabte 7 – 18 h. “CONTES” Cia. Edu Borja

SINOPSI: Al país de la Fantasia, el valent Gasparet salvarà la princesa enfrontant-se al ferotge Drac de la muntanya, que resultarà no ser tan ferotge com l’havia pintat el dimoni, i també lliurarà el Rei de l’encanteri de la malvada bruixa.

PÚBLIC DESTINATARI: Públic Familiar.
LLENGUA: Valencià.

Edu Borja
Marioneta de Edu Borja.

Divendres 13 – 20h. “GERONTO SHOW” Cia. Edu Borja (Adults)

SINOPSI: En un món cada volta més estressat sembla que ja no tenim temps per a atendre els nostres majors. Qui oblida el passat perd identitat. Els ancians encara poden i saben fer moltes coses útils i convé aprofitar la seua experiència i donar-los el suport quenecessiten per sentir-se encara vius.
Amb grans ganes de viure i bona dosi de sentit del humor, es prenen la vida amb la millor alegria i ens demostren que sempre hi haurà un motiu per viure.
Un cant a la vida amb respecte i admiració als nostres majors. Un divertit show on els protagonistes absoluts són els iaios, que ens portaran al món de la fantasia.

PÚBLIC DESTINATARI: Públic Adult, no recomanat a menors de 16 anys.
LLENGUA: Valencià.

Dissabte 14 – 18 h. “GERONTO SHOW” Cia. Edu Borja (Tots els públics)
Diumenge 15 – 12h i 18 h. “GERONTO SHOW” Cia. Edu Borja (Tots els públics)

SINOPSI: La Residència de la Tercera Edat celebra el dia de l’ancià amb un festival on els jaios seràn els protagonistes d’un espectacle de varietats que ens descobrirà habilitats insospitades, immenses ganes de viure i la seua impagable simpatia.

PÚBLIC DESTINATARI: Públic Familiar.
LLENGUA: Valencià.

Divendres 20 – 20h. “FESTÍ DE PARAULTES” Cia. Vicent Cortés

SINOPSI: Sempre va bé que et facen riure i pensar amb festives paraules còmiques. Este divertit i variat espectacle d´oralitat – contes, manipulació d´objectes, monòlegs, cançons i titelles- ens ajuda a recordar que no tan sols de pa viu l’ésser humà.
T´ho vas a perdre?

PÚBLIC DESTINATARI: Públic Adult, no recomanat a menors de 16 anys.
LLENGUA: Valencià.

Dissabte 21 – 18 h. “ PUGEM AL TREN ” Cia. Dani Miquel
Diumenge 22 – 12h. “ PUGEM AL TREN ” Cia. Dani Miquel

SINOPSI: Hem crescut i l’experiència m’ha portat a entendre i comprendre la necessitat d’estimar al nostre delicat País, la importància de marcar les nostres petjades per què el que ara és actual demà serà tradició,  l’exigència que els solcs queden ben definits per a què no oblidem valors que ens defineixen i configuren com a poble.

PÚBLIC DESTINATARI: Públic Familiar.
LLENGUA: Valencià.

Divendres 27 – 20h. “EL CLARI VIDCENTE” Cia. Vicent Cortés

SINOPSI: El Clari, vidente professional de nacimiento y venido ex profeso de Videncia, adivinará en clave còmica el futuro que al públicole depararà: A) obra de teatro, B) lectura de un libro, C) comida en el restaurante, o D) cualquierotroasunto del futuro.
En escena El Clari es poseido por diversos espíritus que lo transformarán en otrovidente: cubano, chino, francés, argentino y vasco.
En todos los escenarios El Clari les sorprenderá, ya que la “mágia de la vida” es todo lo que queda oculto, a lo major lo que ni siquiera existe.

PÚBLIC DESTINATARI: Públic Adult, no recomanat a menors de 16 anys.
LLENGUA: Castellà.

Teatre Lluerna

Dissabte 28 – 18 h. “CAPUTXETA, MÉS ENLLÀ DEL BOSC” Cia. Lluerna Teatre
Diumenge 29 – 12h i 18 h.  “CAPUTXETA, MÉS ENLLÀ DEL BOSC” Cia. Lluerna Teatre

SINOPSI: Marta, una xiqueta capritxosa i avorrida de la seva vida monòtona i còmoda en la qual ja ha aconseguit tots els seus capritxos, vol cridar l’atenció de la seva mare, una executiva que ocupada amb la seva agència de viatges treballa tot el dia. Una vesprada després de l’escola, Marta es despista i sense adonar-se acaba endinsant-se al barri prohibit de la ciutat: El Bosc.
En entrar en el bosc, ensopega amb Wolf, un captaire amb el qual estableix una curiosa amistat…

PÚBLIC DESTINATARI: Públic Familiar.
LLENGUA: Valencià.