S’apropa la 23ª edició del Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca que com cada any es realitza a Palma però també a moltes altres ciutats de la illa. Són 16 els espectacles programats i 17 les distintes poblacions que rebran algunes de les companyies de teresetes.

Alauda Teatro

El Festival s’acompanya amb un taller a càrrec aquest any de la gran actriu i titellaire Yael Rasooly, sobre ‘L’artista, l’objecte i el secret entre ells’, del 24 al 27 de maig (veure aquí).

Binixiflat

Com diu la presentació oficial, ‘El Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca és un referent crucial de la indústria creativa i cultural de l’illa des de la seva creació l’any 1999′.

Segeuxi dient el Festival: ‘Tenim com a objectiu principal promocionar i divulgar les darreres i més representatives propostes escèniques del gènere de les teresetes, els objectes, les ombres, el moviment i arts associades, en una programació que recupera les tradicions alhora que treballs d’avantguarda en produccions internacionals, nacionals i de casa’.

De Filippo Marionette

Igualment el Festival ofereix una Trobada de temàtica professional el dijous 27 de maig a la tarda, de 15h a 18:30h al C.C. Can Balaguer.

Compagnie de L’Échelle

Programació:

Estudi Zero Teatre
Yael Rasouly
Tian Gombau
Matito
Periferia Teatro
La Mecànica
Laboratori de Somnis
La Marciana