CLUB D’OPINIÓ. Diego Murciano ens ha fet arribar aquesta convocatòria dirigida als grups titellaires catalans per escollir al grup resident per al proper TOT 2014 que tindrà lloc el març de 2014. Adjuntem el pdf (clicar aquí) on s’exposen les condicions i els requisits, i avancem els següents punts enviats pel responsable de la secció de teatre i animació del Poble Espanyol:

Poble Espanyol

Actuació de la Micro Troupe al Monestir del Poble Espanyol

  • La proposta ha de ser estrenada al T·O·T 2014
  • El festival es realitzarà el cap de setmana del 21, 22 i 23 de març de 2014
  • Les funcions que us demanem són: 2 dins del festival, segurament dissabte i diumenge matí, i 10 més com a funcions escolars a realitzar la setmana del festival, és a dir del dilluns 17 al divendres 21 de març de 2014.
  • A més de l’espai i del rodatge de l’espectacle, oferim 2.000,00.-€ com ajut a la producció i com a compensació per a les 12 funcions que us demanem.

Poble Espanyol

La temàtica d’aquest T·O·T 2014, girarà a l’entorn de la imbricació dels titelles en la societat, tant en la pedagogia, en el món terapèutic, com en d’altres disciplines artístiques, en el moviments socials, etc… Aquesta temàtica no serà excloent d’altres propostes.

Si teniu qualsevol qüestió a aclarir no dubteu en posar-vos en contacte amb mi.

Una abraçada.

Diego Murciano.

Poble Espanyol