Qui ha estat la responsable de la programació infantil de la Fundació Miró durant tots els seus trenta-cinc anys d’existència (veure aquí l’article sobre l’aniversari dels 35 anys a Putxinel·li), Montserrat Cervera, deixa el seu càrrec per iniciar una nova etapa de més repòs i tranquil·litat. Els seus companys de feina a la Fundació Miró i moltes de les companyies de titelles i de teatre infantil que han passat per l’entranyable escenari de la Miró, li han volgut dedicar un homenatge sorpresa avui, dia 4 de juny de 2013, ple de regals i de gestos d’estima i de reconeixament.

Montserrat Cervera - Comiat Fundació Miró
Carles Cañellas dóna a Montserrat Cervera el Juli Pi.

Montserrat Cervera deixa el seu càrrec de responsable i programadora d’aquest important sector de l’activitat de la Fundació Miró, però no trenca tots els fils amb la institució: des d’una certa distància, seguirà inspirant la programació en el que es preveu una llarga etapa de relleu. Això la permetrà seguir en contacte amb les companyies i amb els festivals on es presenten les estrenes i les novetats, en els quals la seva presència ha estat sempre esperada i molt valorada.

Montserrat Cervera - Comiat Fundació Miró

Entre els regals rebuts, hem de destacar l’estatueta d’un Juli Pi, un dels guardons més preuats que fins ara només s’ha donat a dues persones que no són titellaires: a Jesús Atienza i a Ferran Baile. Sorpresa per aquest gest de la professió dels titellaires, Montserrat Cervera no ha pogut evitar d’emocionar-se profundament.També Sebastià Vergés li ha regalat un preciós titella català. Rosa Maria Malet, directora de la Fumdació, li ha donat igualment un gravat de Joan Miró.

Montserrat Cervera - Comiat Fundació Miró

Adjuntem algunes imatges preses durant l’acte d’homenatge realitzat a la Fundació Miró.

Montserrat Cervera - Comiat Fundació Miró

Montserrat Cervera - Comiat Fundació Miró

Montserrat Cervera - Comiat Fundació Miró

Montserrat Cervera - Comiat Fundació Miró

Montserrat Cervera - Comiat Fundació Miró