La coneguda i entranyable Titellada de Roquetes celebra aquest any el seu desè aniversari, una fita sens dubte important en el panorama dels titelles a Barcelona. L’arrencada serà el dijous 17 de setembre a la Biblioteca Les Roquetes, quan a les 19h es presentarà el programa d’aquest any. Però no serà fins el divendres 25 de setembre que no començaran els espectacles, concretament a la Plaça dels Titellaires amb una cercavila inaugural, que anirà fins a la Plaça Trobada, al c/ Nou Barris, on tindrà lloc l’actuació de Sebastià Vergés amb l’espectacle El Fantàstic Mag d’Oz.

La Titellada 2015

El dissabte 26 de setembre es celebrarà el desè aniversari de la Titellada, amb una xocolatada popular a la Plaça de les Roquetes i animació a càrrec de la Cia. +Tumàcat! A les 20:30 del mateix dia, també a la mateixa plaça, actuarà el Racó del Gat amb un espectacle de gran format i de creació comunitària titulat Akelarre.

La Titellada 2015

El diumenge 27, al Ateneu Popular 9 Barris, la companyia de Vilanova i la Geltrú l’Estaquirot Teatre actuarà a les 18h amb El ratolí viatger.

La Titellada 2015

El dilluns 28, a la Plaça dels Titellaires, serà el torn a les 18h de la companyia Binixiflat amb l’obra El peix d’or. També es farà un recapte solidari d’aliments per a projectes concrets del barri.

La Titellada 2015

El dimarts dia 29, de nou a la Plaça dels Titellaires, tindrà lloc un homenatge al Centre de Titelles de Lleida. Més tard, a les 18:15h, la reconeguda companyia de la capital lleidatana interpretarà el seu espectacle Gúlliver, al país del Líl·liput.

La Titellada 2015

Una Titellada la d’aquest any que un cop més omplirà de representacions de titelles durant una setmana aquest dinàmic i popular barri perifèric de Barcelona.

La Titellada 2015