(Maria de Can Falguera, seu del Museu Internacional dels Titelles de Catalunya. Foto de Jesús M. Atienza)

De l’1 al 5 de juliol de 2024, tindrà lloc la VIII Jornada de Titelles i Educació dedicada aquest any a Titelles i Equilibri Emocional, al MIT – Museu Internacional dels Titelles de Catalunya, a la localitat de Palau-Solità i Plegamans, Barcelona (vegeu aquí).

D’esquerra a dreta: Teia Moner, Valérie Gentile, Karim Dakroub, Fida Hteit, Ángel Pérez, Miquel Espìnosa, Véronique Bonotaux i Richard Bouchard, ponents a la VII Jornada de Titelles i Educació del 2023. Foto T.R.

Unes jornades per gaudir de diverses activitats relacionades amb el món dels titelles i la seva aplicació a l’àmbit educatiu i terapèutic. Vegeu altres articles dedicats a aquest tema a Titeresante aquí i a Putxinel·li, aquí.

La participació podrà ser presencial al MIT o OnLine.

Karim Dakroub en un exercici pràctic al MIT. Foto T.R.

Vet aquí alguns detalls del programa:

– L’1 de juliol a la tarda, es farà la presentació del Vídeo Llaunes, una producció audiovisual de la Comunitat els Avets. Entitat sense afany de lucre dedicada a l’atenció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual.

Mercè Framis en plena representació. Foto compabyia

– Del 2 al 4 de juliol per les tardes, es durà a terme un curs d’ombres, educació i teràpia a càrrec de la Mercè Framis, on es podran aprendre tècniques i eines per utilitzar els titelles com a recurs terapèutic i educatiu.

Richard Bouchard, director general i artístic de l’ÉNAM (Escola nacional per a l’educació amb la marioneta, a Quebec, Canadá), amb un titella de l’ENAM, en la seva presentació al MIT el juliol de 2023. Foto Núria Mestres

– I el 5 de juliol culminarà amb la Jornada de Titelles i Educació, un dia ple de conferències, tallers i espectacles a càrrec de Cariad Atles (Anglaterra) i Andrea Markovits (Xile) on es podrà conèixer de prop la importància dels titelles en el procés educatiu i terapèutic.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí.